top of page
Buro-Mindshift.png

Dé partner voor ontwikkeling
en innovatie in het onderwijs.

Tekengebied 1.png

ONDERSTEUNING

Buro Mindshift staat voor diepgaande en blijvende organisatieverandering. Middels een teamgerichte aanpak smelten we wetenschappelijke inzichten, jarenlange ervaring, onderwijsinnovatie en technologische ontwikkelingen samen tot een krachtige stimulans voor groei en verandering. We richten ons op het hart van de uitdaging, ontgrendelen het (zelf)lerende potentieel en creëren een duurzaam resultaat.

innovation.png

Innovatie

Innovatie is niet alleen voor vernieuwers en techneuten. Wil je de dingen anders doen? Wij helpen je graag met frisse, innovatieve strategieën die echt bij de organisatie passen.

exchange.png

Verandering

Wij helpen organisaties bij het identificeren van de echte verandervraag, met oog voor de status quo, en ondersteunen bij het duurzaam implementeren van strategische initiatieven.

checked.png

Professionalisering

Docentprofessionalisering is meer dan studiedagen. Wij ondersteunen bij het opzetten van leergemeenschappen, onder meer met workshops, trainingen, coaching en intervisie.

virtual.png

Digitalisering

In dit digitale tijdperk ondersteunen we bij digitale transformaties, van strategie tot implementatie, waarbij we zorgen voor een naadloze integratie met bestaande processen.

Blended learning

We combineren het beste van online en offline leren om zo een rijke leerervaring te creëren, zowel voor curricula als voor cursussen of vakken. Niet meer of minder digitaal, maar betere samenhang.

chip.png

AI

Klinkt kunstmatige intelligentie (AI) als toekomstmuziek? Niet voor ons. We laten je zien hoe kunstmatige intelligentie het verschil kan maken in jouw leer- en werkomgeving.

ONZE MINDSHIFTERS

Barend Last

Visionair en buiten-de-kaders-denker. Expertise in blended learning en kunstmatige intelligentie (AI). Zijn aanstekelijke enthousiasme en verhalende talent maken hem een veelgevraagd spreker en auteur van diverse onderwijsboeken.

Jelle Kok

Innovator en strateeg. Verenigt recht en bedrijfskunde in het stimuleren van samenwerking tussen publiek en privaat. Met een heldere blik en een strategisch actieplan brengt hij ideeën tot leven.

Mabelle Hernández

Organisatieveranderaar met expertise in leiderschap en onderwijsinnovatie. Met ervaring in onderwijskundige verandering, management, mediation en systemische coaching, verbindt ze diverse perspectieven binnen een organisatie, wat transformatie faciliteert.

Sabine Uijl

Onderwijsvernieuwer met leidinggevende ervaring. Expert in verandertrajecten en kwaliteitsontwikkeling, combineert creativiteit met analytisch inzicht voor succesvol maatwerk. Actief als moderator en docent-trainer in onderwijsinnovatie.

WIJ WERKEN VOOR

Radboud_Universiteit_edited.jpg
logo_edited_edited.jpg
309053623_546625044132331_77963219830090
ced_rgb-2018_edited.png
logo-dorenweerd-transparent_edited.png

Meer weten? Neem contact op!

Elke opdracht is maatwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende intake.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page